Rohkema info nägemiseks:

RUUMILOOJAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 124; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RUUMILOOJAD MTÜ kohta arvamuslugu!"

RUUMILOOJAD MTÜ hetkeolukord

Juba 124 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Ruumiloojad (edaspidi: Ühing) on vabatahtlikkuse alusel ühinenud juriidiliste ja füüsiliste isikute iseseisev kasumit mitte taotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides, demokraatia ja isemajandamise põhimõttel. Ühing tegutseb avalikes huvides ning ühingu eesmärk on luua Eestis keskkond uute sotsiaalsete algatuste edukaks toimimiseks, pakkudes selleks vajalikke tugiteenuseid, sh. koolitusi ja konsultatsioone. Soovime kaasa aidata juhtimispõlvkonna arengule, kes tegutseb targalt ja loob lahendusi ühiskonna pikaajalise jätkusuutlikku arengu seisukohalt lähtudes. Selle eelduseks on tõdemus, et keskkonna loomine saab alguse inimeste kaasamisest erinevatel tasanditel, seega pööratakse oma tegevuses suurt tähelepanu kaasava keskkonna ja kaasavate juhtimispraktikate levitamisele.

Ühingu tegevused 2022. aastal

Kaasava juhtimiskultuuri ja praktikate levitamine: kaasavatele praktikatele ja meetoditele toetudes on läbi viidud osapooli kaasavaid seminare, nt meistriklassi vilistlate arengupäev, meistriklass Robert Overweg’ga jne.

Kirjutatud artikkel teemal “Kaasava tegutsemise põhimõtted ja praktikad”, mis avaldatakse kohaliku omavalitsuse kultuurikorralduse käsiraamatus 2023. aastal.

Kaasamispraktikute võrgustiku hoidmine: kaasajate retriidid (2x aastas) - mitteformaalne kohtumine kaasava juhtimise koolitustel osalejatele kaasamispraktika tugevdamiseks ja võrgustiku hoidmiseks.

2022. aastal on ühingu liikmete arv jäänud samaks (4 liiget).

2023. aastal on plaanis hoida fookuses: (cid:127) Kaasava juhtimise edendamine Eestis: erinevate kaasamisalaste koolituste ja oluliste kaasamisprotsesside elluviimise toetamine vastavalt vajadusele.

(cid:127) Kaasava juhtimise veebikeskkonna hoidmine: www.kaasamine.ee.

(cid:127) Kaasamispraktikute võrgustiku hoidmine: mitteformaalsete kohtumiste korraldamine oma praktika mõtestamiseks.

RUUMILOOJAD MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.